Intevieuw over Randonneuren

10. feb, 2020

Interview

15. apr, 2019

Afgelopen weekend heb ik voor de 3e keer Parijs-Roubaix gereden, het was een pittige editie met in de ochtend ijzige kou en de rest van de dag harde koude wind tegen. Maar als je dan de legendarische piste van Roubaix op draaid dan geeft dat een enorme kick. Mooi in de pocker en een super ervaring rijker...

9. apr, 2019

Vorig weekend de 30 km van Zandvoort gelopen én de omloop van Zandvoort gefietst. De wandeling ging tot IJmuiden over het strand en door de Kennermerduinen terug via het kopje van Bloemendaal naar Zandvoort 37 km. De omloop ging naar Lisse en om Haarlem terug naar Zandvoort 87 km . Al met al een pracht weekend.

19. nov, 2018

Na een jaar geen Brevetten gefietst te hebben ben ik met het nieuwe seizoen weer begonnen.

 

Het was mooi weer, wel koud en harde wind maar zoals het met een rondje gaat heb je die wind ook een gedeelte in de rug. 

Het was leuk al de randonneurs weer te zien en wat lol te hebben en bij te praten.

Het eerste gedeelte zat ik in de kopgroep en ging de gem. snelheid tot ver boven de 40 km p/h.

na 44 km kwam ik alleen te zitten en heb groten deels alleen gefietst tegen de wind in.

Op de pijlerdam en Neeltje jans nog even in een klein groepje gezeten, maar die mannen hadden de kunst van het waaier fietsen niet goed onder de knie zodat ik besloot alleen verder te gaan. Op 150 km een lekke band en heel harde tegen wind zat ik even in een dipje, maar na de rustpost op 170 km ging het weer super en reedt ik mijn brevet netjes uit. Met een gemiddelde snelheid van bijna 26 km was ik tevreden en kon ik terug kijken op een prachige dag.

1. okt, 2018

Een schitterende toch van 1000 km lang ondermeer de Oostzee en Oder tot in Berlijn.

Vele oude wegen onder mijn wielen gehad...