Welkom op de site van Henk

'beste vrienden, dank voor uw bezoek en berichtje"

14. nov, 2019

Bob Verweij

Ha Henk, wat een mooie site en wat een goede verhalen. Graag zou ik een video portret van je maken. Zou je daar interesse in hebben? Zo ja, mail me dan aub op weijbob@gmail.com. Zelf ben ik beginnend vakantie fietser. Ik hoor graag van je!

27. mei, 2019

Hidde

Hoi Henk, erg leuke en inspirerende site. Lees de verhalen van voornamelijk de verre reizen met veel plezier. Tevens nog veel dank voor de hulp met mijn lekke band nabij Schokkerhaven!

Nog veel goede kilometers gewenst!

Website 18. dec, 2018

Eric

Hoi Henk, leuke site

Website 16. mei, 2018

Van eijk

Hoi henk

Hier een berichtje uit Arum een klein dorpje van de elfstedenwandeltocht. We hebben het kaartje van u ontvangen!! Uit Zutphen.. na donderdag komen de kaartjes binnen vanuit het hele land!! Zo leuk!! We hebben ondanks het weer vorige week donderdag genoten van
alle wandelaars!! Tot volgend jaar?!?! Groetjes van de limonadekinderen

19. mrt, 2018

claire

Mooie site pap! Nu nog een boek... :D

Website 19. mrt, 2018

HenryHoi Henk, net je site ontdekt. Met bewondering en toch ook met een stukje jaloezie gelezen. Respect . Dat pakken ze nooit meer van je af.

2. mrt, 2018

Renate

Hoi Henk,Wat een erg mooie nieuwe site heb je gemaakt: nog overzichtelijker dan de vorige.

Mede door je leuke anekdotes erg boeiend om te lezen over je avonturen en prestaties.Ik heb oa een kennedymars met je ondernomen en heb ervaren dat er veel doorzettingsvermogen voor nodig is maar het na afloop ook veel voldoening geeft.Ik hoop dat je nog veelmooie fiets/wandelprestaties etc gaat toevoegen.

Succes met de site!!